Vi elsker blomster og det gør du sikkert også siden du er inde på vores side….. – Pigerne i butikken er rigtig dygtige og kreative, så de laver masser af smukke buketter til enhver lejlighed. Det være sig traditionelle høje buketter, lave tætte, rokoko, biedermeier, fantasi buketter. De kan også rigtig godt lide at blive udfordret med specielle opgaver, så hvis du mangler noget anderledes, spændende til en festlig lejlighed, så er du velkommen til at kontakte os på tlf 56492109 eller holstblomster@hotmail.com

 

 

holstblomster.dkBuketten som går lige i hjertet på de fleste kvinder. Kærlighed til en du holder af. Buket med de flotteste røde roser af sorten Red Naomi bundet i en høj flot buket med årstidens grønt.

holstblomster.dk Romantikken blomstre og emmer af forår. Flot buket i sarte pastelfarver, bundet som en lav tæt buket af årstidens blomster.  Vi binder altid buketter af årstidens blomster og kan derfor ikke garantere at buketten vi lererer er præcis magen til den på billedet.

Holstblomster.dk rokokkobuketSkøn lav tæt buket i smukke hvide, creme og lime nuancer. Vi binder altid buketter af årstidens blomster og kan derfor ikke garantere at buketten vi lererer er præcis magen til den på billedet.

holstblomster.dk

Fantasibuket, giv os frie hænder til at lave noget kreativt. Vi binder altid buketter af årstidens blomster og kan derfor ikke garantere at buketten vi lererer er præcis magen til den på billedet. Eksl. vase

holstblomster.dk
Smuk rød julebuket
holstblomster.dk
Bårebuket