Gi' blomster til en du holder af

Bestil blomster

Betalings- og leverings­betingelser

Bestillinger på Bornholm

Ved levering til samme dag skal vi have din bestilling før kl. 10.00. 

Om lørdagen skal vi have din bestilling fredag inden kl. 13.00, da butikken er lukket lørdag og vi kun kører ud med leveringer.

Vi leverer ikke ud om søndagen og på helligdage – undtagen Mors Dag, Fars dag og Valentins Dag.

Hvis modtageren ikke er hjemme

Har du givet mulighed for at vi kan sætte bestillingen uden for døren eller aflevere til naboen, gøres dette. Vi kan dog ikke erstatte evt. bortkomne bestillinger. Hvis det vurderes at temperaturen er for høj til at sætte chokoladen uden for døren, tages den med tilbage til butikken, og der afleveres et kort, hvor modtageren anmodes om at afhente chokoladen snarest muligt i butikken. Forekommer der meget høje dagstemperaturer og manglende skyggeforhold, eller lave dagstemperaturer, sættes hverken blomster, vin eller chokolade uden for døren.

Ligeledes kan der forekomme situationer hvor vi ikke sætter bestillingen uden for døren, hvis vi vurderer at det ikke er forsvarligt at efterlade bestillingen. Hele bestillingen tages med tilbage til butikken, og der afleveres et kort, hvor modtageren anmodes om at afhente bestillingen snarest muligt i butikken.

Er bestillingen til en etageejendom, eller anden ejendom, hvor det ikke er muligt at komme ind i opgangen, tages bestillingen med tilbage til butikken. Er det ikke muligt at aflevere et kort (primært pga. af aflåste hoveddøre til trappeopgange) forsøges modtager eller afsender kontaktet pr. telefon.

Har du ikke givet mulighed for at sætte bestillingen, tages bestillingen med tilbage til butikken, og der afleveres et kort, hvor modtageren anmodes om at afhente bestillingen snarest muligt i butikken.

Levering kan ikke finde sted på søndage og helligdage – undtagen Mors Dag, Fars dag og Valentins Dag.

Begravelser

Ved levering til begravelse skal tidspunkt på dagen altid oplyses. Buketter, kranse og lignende med bånd skal afgives senest dagen før inden kl. 15.30. Finder begravelsen sted en mandag, skal bestillingen afgives senest fredag kl. 13.00. 

Bestillinger uden bånd til begravelse kl. 10.00 eller før skal afgives senest kl. 15.30 dagen før. For levering efter kl. 10.00, skal vi have din bestilling senest 3 timer før begravelsen finder sted. Finder begravelsen sted en mandag inden kl. 10.00, skal bestillingen afgives senest fredag kl. 13.00.

Begravelsesbinderi leveres altid frit på hele Bornholm!

For alle bestillinger

Force Majure: Ved ekstreme vejrsituationer som snestorm, isslag, stormflod og lignende kan der forekomme uregelmæssigheder i leveringerne.

Levering på bestemte tidspunkter af dagen kan ikke loves, men vi gør selvfølgelig alt hvad vi kan, for at opfylde dine ønsker. Normalt leverer vi din blomster- eller vinhilsen inden for almindelig butiks- åbningstid. Alle leveringer til firmaadresser forsøges leveret inden kl. 15.30.

Vi bringer din blomster- eller vinhilsen ud i postnummer 3730 for kun DKK 69,00 og på øvrige Bornholm for DKK 79,00Alle priser og gebyrer er inkl. moms.

Vi accepterer flg. kort: Dankort, VisaDankort og Mastercard samt MobilePay.

Bemærk

Ved kortbetaling hæves beløbet på leveringsdatoen.

Dit ansvar

Det er købers fulde ansvar, at oplysningerne om modtageren er fuldstændige og korrekte. Hvis varen ikke kan leveres eller leveringen forsinkes pga. ukorrekte eller ufuldstændige oplysninger som kunden har angivet, vil bestillingen ikke blive refunderet.

Reklamation

Vi garanterer, at en blomsterhilsen leveret gennem Holst Blomster er friske ved modtagelsen, at udbringning sker på den ønskede dag og at værdien af blomsterne svarer til det bestilte. 

Eventuelle reklamationer skal være Holst Blomster i hænde senest 24 timer efter modtagelsen og vurderingen vil i alle tilfælde bero på varens art og naturlige holdbarhed. Ifølge Forbrugeraftalelovens § 17, stk. 2, nr. 1 jf. § 9, stk. 2, nr. 1, er der ikke fortrydelsesret på køb af varer til husholdningens løbende forbrug, herunder chokolade, specialiteter og blomster.

Internet/webshop

Alle kunder modtager ved internetkøb en bekræftelse både på skærmen og via e-mail om, at ordren er modtaget. Betingelser for levering gælder som beskrevet ovenfor.

Sikker kortbetaling via QuickPay ApS og mobil betaling via MobilePay A/S.
envelopephone-handsetmap-markermagnifiercrossmenuchevron-downarrow-right-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram