Gi' blomster til en du holder af

Bestil blomster

Cookie- og privatlivspolitik

Dit samtykke

Ønsker du at tilgå eller ændre dit samtykke til at acceptere eller afvise cookies, så kan du gør det via dine indstillinger her:

Introduktion

Hjemmesiden bruger cookies til statistik og marketingformål for at tilpasse og forbedre indhold og annoncer. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Køber du fx varer i vores webshop behandler vi også de indtastede personoplysninger: navn, telefonnummer og e-mailadresse, hvis du selv giver eksplicit samtykke hertil.

Cookies

Hjemmesiden anvender cookies, som er en tekstfil, som gemmes på din computer, tablet, mobiltelefon eller andet IT-udstyr med det formål at genkende din enhed, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde eller sprede skadelig kode som fx computervirus.

Du kan vælge at acceptere eller at afvise de cookies, vi bruger på hjemmesiden – bortset fra de nødvendige cookies. Ønsker du at ændre dit samtykke, så kan du tilgå dine indstillinger her:

Nødvendige cookies

Nødvendige cookies er påkrævet, da disse sørger for hjemmesidens grundlæggende funktioner som fx at lægge en vare i kurven. Uden de nødvendige cookies kan hjemmesiden ikke fungere ordentligt.

Tredjeparts cookies

Hjemmesiden bruger cookies for at indsamle data om din brug af hjemmesiden, din browser, din geografiske placering mm. for at tilpasse og optimere vores indhold og annoncer.

Hjemmesiden indeholder cookies fra nedenstående tredjeparter:
Google Analytics

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside indsamler og behandler vi personoplysninger fx hvis deltager i konkurrencer, køber varer i vores webshop og ved øvrig brug af services via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om computer, tablet, mobiltelefon eller andet IT-udstyr, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: navn, telefonnummer og e-mailadresse. Det vil typisk være i forbindelse med fx en ordre.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at tilpasse og optimere vores hjemmeside og annoncer for at give dig den bedste brugeroplevelse samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som fx at besvare din kontaktforespørgsel.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af hjemmesiden videregives til ovenstående tredjeparter i afsnittet om "Cookies" i det omfang disse oplysninger er kendt.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@holstblomster.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Hjemmesiden ejes og publiceres af
Holst Blomster
Camilla Mikkelsen
Havnegade 21
3730 Nexø (Bornholm)
Danmark

CVR: DK37276278
info@holstblomster.dk
+45 5649 2109
envelopephone-handsetmap-markercrossmenuchevron-downarrow-right-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram